Roeckl Nanto Fleecehanske
Loading...

Roeckl Nanto Fleecehanske

329kr

Loading...

Produktbeskrivelse

Nyt vinteren med stil i den superkomfortable, myke og elastiske NANTO. En vinterhanske for ridning, stallarbeid og fritidsaktiviteter som også har merket «høyt resirkuleringsforhold» for sin svært høye andel resirkulert materiale.

Overlegen komfort, mykhet og pålitelig varmeoppbevaring leveres av funksjonsstoffet ECO Stretch Wave som er lett rynket på innsiden, noe som gjør det mykt og mykt.

Dette superfleksible materialet med fireveis stretch er laget av 95 % resirkulert polyester rekonstituert fra plastavfall og 5 % spandex. I tillegg er hansken hurtigtørkende med høy pusteevne og den silkeaktige overflaten er designet for optimal beskyttelse mot slitasje.

Det prikkete, skinnende silikongrepet på håndflaten gir et godt grep. Den lange, slanke designen optimaliserer hanskens passform og er designet for å holde hendene dine varme og komfortable.

Tommel- og pekefingeren er kompatible med berøringsskjerm, slik at du kan ta bilder, sende tekstmeldinger og ringe uten å ta av deg hanskene. Kommer i elegant svart eller trendy grønt med reflekterende Roeckl Sports-logo på pekefingeren.

Kan vaskes i maskin på 30° Celsius (86° Fahrenheit)